BOOM

 The Firm: UK Organized Crime Photos


Dress, or not?


trött

Efter en helmullig jul i hökis och en flippad utgång på BERns igår är jag trött idag. Riktigt trött....
Knegade även så är schleten.
De andra ladsen lirar turnering, jobbigt.

Skriver nåt bättre sen.
Min bästa julklapp var ett mulligt troféhuvud till mitt framgångsrum.
Shuu
*sämst inlägg*

mull

Nine Inch Nails – Hurt


GO ON


Dagen före dopparedagen

Sådärja!
Julen börjar närma sig. Även om vädret är en mindre katastrof så börjar jag känna feelingen.
Igår hade jag in andra "mini jul". Iofs med hemmagjord pizza och lite öl men skinkan griljerades och min kuysin&farbror var över och klappar utbyttes.

Min kusin - Anton G - fick en stor jävla låda lego. Cars lego. Och på sätt och vis saknar jag tiden när man fick en present man älskade så mycket att man började använda den direkt. När det inte fanns några "regler" till hur man skulle förhålla sig, tacka, vänta med att lattja med tills gästerna gått.
Han slet upp paketet och började DIREKT att sätta ihop legosatsen bit för bit.

Själv fick jag det klassiska kuvertet. Och det är alltid trevligt, och förmodligen det jag helst vill ha, bara spontant sådär. Och då kan jag ju förståss inhandla vad jag vill ha om jag har något större önskemål. Men ändå. När man får kuvertet numera, när man börjar bli äldre och typ vill mogna så tänker jag;
Jaa, ska jag spara de har cashen? Annars lär jag väl bara bränna de på käk eller öl?
Ska jag köpa nån snygg tröja eller ett par trevliga jeans för pengarna? Nää spara är bättre väl?
Och sen slutar det med nåt mellanting. Ett par billiga jeans och en mindre summa sparad. Otast.
Det är ju inte så kul...
Felet liger förståss inte i klappen. Det är jag som överanalyserar situationen. Och det är ju jobbigt.

Men summan av kardemumman är väl att klappar var lite roligare förut. Päronen vill att man ska växa upp så man får mognare presenter, även om jag nog också hade blivit fett glad över ett grymt lego.


A babe named Linn

Och så gjorde jag det igen...
Föll för grupptrycket. Planerna var att vara hemma och softa, träna och sen se en film.
Ack nej... Som obeslutsam 20åring gjorde jag det igen. Jag föll för flaskan.
Iochförsig jävligt roligt. Olack var jätteglad att jag följde med och det var kul att se hur jakten på onsdagarna ser ut IRL. Men detta inlägg ska komma att handla om en tjej, och en tjej only.
LINN.
Jag vet inte så mycket om donnan egentligen. En liten sötsak med en hejdundrande speed i sig, det är ett som är säkert. Och jag tror att hon var på klubben själv? Eller jag vet faktiskt inte...
Eller själv var hon ju inte, hon var ju ständigt uppvaktad utav männen.
Linn började, som så många andra små töser, som en puff...
"Puffar de tillbaka så vill det ligga!" berättade en vän som är en hejjare på det där "puffandet".
Så det var så de hittade Linn vad jag förstår. En puff.
Men igår mina vänner då var hon inte en puff, då var hon cetrumet utav kväll. Med 3 jägare som höll henne under uppsyn kunde Linn lattja med större delen utav mitt sällskap.
Hon hade tidigare en kväll hängt med den fule. Den fule hade försökt fixa in henne på flertalet klubbar men misslyckats och var tydligen "nära" på att förföra henne. Skitsnack visade det sig när jag snackade med henne...
Hon hade ju puffat framochtillbaka med den snygge, så han borde ha haft en god chans. Dock så valde han att spendera tiden på annat håll så Linn hånglade upp den söte.
Inget blygsamt hångel, åh nej. Den söte lyckades tom. ta sig till hennes boning - jamen då så, en pinne!- kan man tro... ICKE!
Där låg den söte och mös, men inte ville fröken Linn älska denna kväll inte.
Surt sade räven...
Som om inte det var nog, som om inte utebliven kärlek räckte så trillade den snygge in - WTF!?
Då stack den söte, han åkte med mr.200:- svart taxi. Kändes som om mankunde åka varsomhelst för 200:- med den där tomten. Hursom. Den snygge kommer dit, kanske årets GRÖVSTA cockblock? men han går också ligglös.
En eloge till dig Linn som lyckades snärja de alla, och lura de så ordentligt!
Och nu vet du ju HUR MYCKET DE GÖR FÖR DIG.
Du en listig räv. KUL!

Isuck & Skräpkungen blev portade från Rose.
Djemba, vad gör han lixom? Otroligt lätt... Kul häng.
Ella bjuder på Sambuca.
Markiklarki är hemma för att supa sönder Stockholm!

Inköpsmöte med adidas

Risig update lately, but you guys have been following, äkta love <3 Imorse var jag uppe med tuppen, klockan 06.45 ringde larmet. Denna gång var det inte för att jag skulle gå och träna, då går jag upp timmen senare. Nej, idag skulle jag på mitt första inköpsmöte. Och så otroligt passande var det hos leverantören jag känner till bäst - adidas! Fett nice. Fick mig en kopp varm choklad sen gick vi igenom modellerna inför A/W 12 det var fett kul, riktigt sweet. Jeremy Scott grejjer, Nya Adipure, adizero och alles. De har ju allt inom adidas där i sina showroom. Och vi var "bara" där för skorna. Det var coogt nice. Som butikschef duvet, man måste kunna sån där... Granbecknarna är för härliga. De sitter där i Örnsbergs C och lökar dagutochdagin och tjänar feta pengar. INte alls dumt. För några dagar sedan fick det äta gratis julbord, när ub Diset bjöd på sitt årliga Julbord. Tdligen har de julbord engång varje år berättade Engin, men jag kom försent, det var redan uppätet när jag änlände. Men det hade tydligen varit mulligt - och helt gratis. Igår hade jag och Alice minijul och körde lite presentöppning och k-bulle/prinskorv med rödbetsallad och lite klyftpotatis typ. MYSPYS. Förra helgen var jag på Charader @ Debaser Medis somsagt, det var jättekuul. Verkligen! Det spelades upp snuttar ur julfilmer och vanliga filmer och julkalendrar och så skulle man gissa på ett fårgeformulär. Sen blev vi assadrunk och jag träffade Dregen. I måndags spenderade jag dagen på stan och julhandlade och äntligen började lite julstäm,ning infinna sig i min arma kropp. Löjligt hur jag har spenderat mina försäkringspengar som typ börjar sina... Men skönt att jag har kunnat koppla av lite för engångsskull. Och nu ere fett med feta skor på REA här på jobbet så kika in vettja! Batman 3 trailer; http://www.imdb.com/title/tt1345836/#lb-vi2823134745

SHOELINE REA STJÄL ALL MIN TID

Jag får väl skjuta upp det där supersmmmmmmmmmaskiga inlägget till imorgon antar jag... Sorry...

Slöfock

Har inte varit så jävla vass med uppdateringar, kefft I know.
Ska nog krafsa ihop något smarrigt imorgon på kneget.

Det har hänt en del sen sist.
Charader på debaser, superfylla med Tor och jag har inte ens nämnt att en god vän drack läkarsprit å cocilana fick röda utslag och går och sover i tvättstugan? Att jag träffa Dregen på fyllan, att jag "fick" en tjej att spy och att jag e taggad på en mysig julafton med mina homiz.

Det är snart lön och idag är det "danföredoppardan" som en annan ortenjägare kallade det - Good luck boy <3


Black Keys, El Camino - inte till Spotify

Get More: Music Videos, Free Music Videos


musikhjälpen, fett mysigt.

Det känns som om pga. att det inte kommit någon snö, riktig kyla och uteblivna julsånger(i min värld) så har jag inte riktigt fått den där mysiga julkänslan. Jag är för lat för att gå upp tidig morgon och se på julkalenderna och jag äter middag när den visas på repris, dvs. jag följer den tyvärr inte. Gröt äter jag typ annars också, så det känns itne så jätte juligt. DET ÄR TYP INGET I MITT LIV SOM E SÅ JULIGT, och jag vill typ ha JULIGT.

Iofs är P3's musikhjälpen mysigt och känns liiite juligt... Och jag har lite julpynt på jobbet, det är inte så tokigt. Men jag jobbar på den dagen då min familj ska gå på stan och julhandla och ha det mysigt - stiiiii.

Det märks knappt att det är Lucia typ...

Men musikhjälpen e musik och en good thang. Sänds 24/7 på SVT Play. Lyssnar på jobbet, vaknade och kikade lite imorse med Alibaba, det e nice. Önskade en låt också och bidrog med lite cash.

Moby – The Right Thing


Vad hände i lördags?

Efter att ha tjuvstartat drickandet på Lion Bar jag Sara och Isuck var man lite varm i kroppen när vi väl anlände.
Skönt då man var så sjuhelsicke uppklädd somsagt. Med de extrem förmånliga priserna i baren var det svårt att hålla i kronorna. En bärs och en shot 60:-, ett glas bubbel á 30:-, bra grejjer.
Så som de barnsliga, ansvarslösa grisar vi är sätter jag och Isak kursen emot dimman och dess redlösa ängar.
Det gick fort vill jag lova, och sen small det till. Det gick på tok för fort... Jag har fått det återberättat att det grovhånglades i soffan mellan två turturduvor som kanske snart borde erkänna ett förhållande?
Isuck hade somnat på toaletten och jag själv stod och pratade känslor, eller jag ska nog kalla det för att ha sluddrat om känslor.
Varken jag eller Isak var kapabla att ta oss hem själva så vi fick hjälp av den bedårande Alice - och så var hennes kväll fucked.
Nobelfesten i sin helhet var rätt vuxen, lillgammal stämning lixom. Jag vet inte om det var ballongerna i taket, eller det vuxna talet som gjorde det, men det var nånting. Kan ju helt klart varit att vissa av oss också klätt sig väldigt vuxet, förmodligen allt i en kombination. Men det var trevligt, det var något nytt lixom, känns också mycket Malin!
På ett kul sätt <3
Sen svartnade det ju förståss, men jag var ledig på söndagen - och det tackar jag för! Mmm....

Varför är det så svårt att lyckas klämma in träffar med sina gamla vänner ibland?
Varför finns prostatacancer? <3 MORFAR & HALVFARFAR.

måndag morgon

Jag kan ändå inte sova... Ligger här och borde slocknat direkt, men det går inte. :(
Jag ligger och tänker.


Snart börjar det väl dra ihop sig för att skriva en årskrönika... Det var strax efter årskrönikan som kära DASKERS lade ner sin verksamhet för lite mer än ett år sedan.

Jag tänker på döden.

Djupt va? I know...

Tänker på minnesluckor.

Inte så djupt va?

Tänker på hur jag vill spendera min lediga dag.

Vad mitt högsta mål i livet egentligen är?

Vad jag har för prioriteringar till vardags?

Jag tänker på hur min kropp mår? Det måste ju bli sliten utav att träna ofta, men sen super jag bort allt genom att gå ut och dricka öl 2-3 gånger i vekcan i stora mängder. Om jag vill bli fit är det inte värt att vara alkoholfri i en månad? Och sömn äär en otroligt viktig del utav träningen, där är jag också dålig mot mig själv.

Klockan är halv 5, det är nog dags att lägga sig och blunda lite igen.
Kan ju inte vara vaken när mamma&pappa ska till jobbet, det är ju bara konstigt.


SUNDAY

Ledig imorgon och det 'är så viktigt, sparar krut till ett inlägg då istället.
Idag har varit en helskln jäsardag, nästa helg blir det nog nyktert.

Kjamiiz.

Uppklädda från topptilltå.
Var typ de enda dudesen som kryddat, lite pinit.
Så vi söp ner oss istället.
Kanske än mer pinit?

Fornistyle...


Dag 2, alkoholens vandring...

Torsdag erbjöd den sedvanliga gratis ölne. SnS hade hyrt in kanon vodkan och mr.Kanon odka hade tydligen hängt och snackat skit med grabbarna;
Hela gänget är här igen ser jag, hade han kläckt ur sig. Hhaha förlorade kids eller whooot?

Skinner och Skåne kusinen bekantade sig lite närmre...

Söp ner oss duktigt väl där för att sedan gå till Malmen - jag bjöd. Hur otippad var den då?
 Har mått som en prins sen försäkringspengarna trillade in. Jävligt mulligt.
Det var fanimej påtiden att jag bjuder tillbaka...



Igår så värmde vi upp i Hökis. Mycket härligt filmsnack. SKådisar, favoritfilmer osv. Bra konversation.

Isucks favvo - Fight Club
Tor - Batman 2 (som jag förstod det)
Q - Memento
Mats - Black Swan



Sen drog vi till Malmen igen, Andycap levererade och jag bjöd, igen! Hahah :D
Tolio söp ner sig duktigt Elliot är nybliven singel - OUFF!?"
Djemba dök upp för ovanlighetensskull, undrar var han gömmer sig ibland.
Kul å hänge mer med Tor, Iscuk verkade må gott, Kulti var åxå bra häng. Muts luktade svett Simmelight ska haffa körkort och Fjelle låg hemma, fortfarande utegångsförbud.

Ikväll jävlar - NOBELFEZT sen STOR @ Underbron och Highlights fest.
WOOPWOOP.

Den var lite kul


Ouff!


fredag morgon...



Just nu känns det okej...
Är väl förmodligen fortfarande berusad.
Mår lite illa.
SnS bjöd på det de skulle, ingen KANON maksin men lite licious drinkar. Angry Bird, Cucumber Lemonade och nån med passionsfrukt och ginger beer. SJyssta grejjer.
För den som ville ha bira så fann även det.
Jag sitter och är lite orolig inför stunden då bakfyllan kommer smyga sig på och ge mig en redig örfil. Har sett filmer från gårdagen när jag sitter på McD. och äter som en GRIS. INgen vacker syn.
Egentligen blev vi tillräckligt fulla på SnS mer girigheten tog över och suget efter efterfest kom starkt sdå de stängde redan vid halv 10 så Malmen blev nästa stopp.
Där gick kortet varmt och jag tror inte att någon gick hem törstig.
Jag TOKSLOCKNADE med kläder och skor på hos Tolio, ddock inte så sent :)
Kvällen började ju så tidigt.

Hängde med  Malmö Sofia, hon e jävligt skön faktiskt och surrade en del med Jonne om en ny tattoo. Killen har SKILLS!"

Det kommer att bli en lång dag på jobbet..


Börjar bli frisk...

Har varit lite krasslig i dagarna. Det e inte nice. Snorig och seg, hostig och slemmig.
Men det hör väl lite denna tid till? Har kikat lite film och vilat bara. Såg bl a.



Grym, en liten licious Portman i unga dagar.

Igårkväll gled jag hem och lagade lite käk till Farsan, bara han och jag hemma nu när morsan e på bizznizz i Bulgarien och syrran i France Aix Provance(tror jag det heter). Så då hade han önskat Kassler med ris, en spartansk far det där vill jag lova. Men självklart ska han få det. Kassler med ris och lite schysst kantarellsås. Chrissy fixar! Han blev mycket nöjd.
Därefter far vi till WKDAY 50% NIGHT, alltid mulligt och shoppa lite basic stuff. Förstangen Ch Chrysler var där för morsan och syrran "låter honom inte" gå dit - hahaha!
Men hör och häpna, det gamle gubben hittade en jeansskjorta och en vit t-shirt!? *YEY*
Efter det gled vi över gatan och kikade andra halvleken utav CL, synd att Man C åkte ur, men förbannat bra av Lyon. JAG SKRATTAR ÅT MAN UTD. YES ANTONF!

Nog om mig och min familj. Back 'till Fornistuff.
Olacks första flickvän har nu hittat ny pojkvän. Han gick också i Aspudden och han pluggar OCKSÅ ekonomi på Linköpings Uni.
Jag hade två vänner som planerade att gå ut och jaga kjoltyg igår... NYKTERT.
Någonting som bara fungerade i pratiken så vitt jag förstod det? Hoppas det inte påverkar er ikväll när KANONEN bjuder på sina organiska shots ännu en gång!!!!
Hoppas du inte e lika trött som sist Olack <3 Det kostar att ligga på topp, det vet du!
En stilig södervän som jag fikade med i tisdags berättade att han är halvvägs till silvermunk, det måste du ändra på...?
Och jag tror minsann att gymbiffen(inte Simon E) fick sig ett skjut i helgen men jag har inte fått det bekräftat.

IKVÄLL BJUDER SnS på bira(?) men iaf helt säkert på KANON ORGANIK VODKA.
FMU - FUCK ME UP


Olivia Munn FHM


Sjuk det suger ju.

Blir inget fett inlägg idag...
Alla tillfrågade gästbloggare bara dizzar mig. FU.

Skräpväder och jag börjar bli sjuk :(
Trist å grått och det var hårt att gå till jobbet imorse. Igår var vädret ännu sämre men en fantastiskt julbord på restaurang Kungaholmen! Det var så jävl gott. Helt magisk, man blir fan munknullad på ren svenska! I Got to try it one day! Innan vare lite bärs i butiken följt utav bärsbowling. Jävla gött!!!

Slutade kvällen på Marie L. Fritt inträde och kompispriser i Baren! Morsade på en bartender som jag ska bli kompis med, Andreas kompis. Så det var fett! Sög i oss white russian och Grolsch tills lokalen tände. Sen spelade han Ebbot skivor. Jag visste inte vem det var men Andy tog en bild å nu har den typ 5likes på Facebook. Jag tyckte han såg kul luffig ba...

Nu är jag halvvägs ute i Spenaten, Ekerö nästa. Är fan taggad på helgens kalas! Och imorgon ska jag raka mig.
En alkisvän fick hångla nykter, en annan fick ligga asfull o en liten Söderböna var "tvungen att gå ut" i 1&enhalv timme för hon söp ner sig så hårt förra helgen att hon glömde sin jacka på Spybar. Jobbigt ;)

Min fredag var föriövrigt asfet som ni kan se på bilden...


semester sugen

GLOBE BANTAM from GLOBE on Vimeo.


ah

Satoko bjukkar som sagt på lite bira på WeSC.
Jörgen Kruth, Greger Hagelin, lite kändis - men bara dudes på stället.
Tjejer gillar inte gratis öl?



Adam&Kalle lirar på Götakällare och rockade tydligen fett.
Men kära dam ligger i min säng när jag trillar hem vid två tiden - underbart! <3
Jag hade varit en fitta och ringt och väckt henne lite då och då runt 1-2ish.
HOn har en hård väcka min tjej. Både plugg OCH jobb. You go girl!

Kvällen var i helhet mycket rolig. Fartfyllt, kanske inte likt TerrySocks men festlig.
Några av oss hade jackan vi skulle ha, andra inte. Vi sög i oss gratis Red Stripei mängder och sen hade vi inga som helst ytterligare planer och det straffade väl sig lite...
El Amir(tror jag det heter) dök upp som förslag, gamarna ville gamea.
Jag om Jansson drog till nåt litet sneaky niggah hak och spelade black jack i bombar jackor - hur dumma måste vi ha sett ut?! Efter det gick vi till det fashionabla Lion Bar och fortsatta alkandet och rundade av med ett delikat litet stopp på Donken och smaskade kycklingklubbor.
En riktig whitetrash kväll kan man säga...



Nu jag bah chilliin, Palmyra o film med morsan. Fett gött!


teaser

Satoko bjukkar på bira @wesc
Raygun Glasses lira musica
OCh varför åka utomlands för att haffa spanjacker när de finns på Lion Bar(Gamla Dovas)?


to be continued...


som vanligt bjuds det på gratis bira på torsdagar...

Efter en skön fysträning igår kunde jag somna fint efter att kikat lite SVT Play.
Kollade in Daniel & Bleckan, var väl inte jätte spännande kan jag tycka...
Lite thög life, that's all.

Några jägare var tappert ute trots att det "bara" var onsdag.
Jag samtalade med några utav de imorse och mådde så bra när de berättat hur lite de hade sovit, hur dåligt de mådde och hur jobbigt det skulle bli att gå till jobbet. Ändå så kände jag en avundsjuka igår kväll när de ringde lite halvlulliga och sa; Vi ska in till stan nu häng med.

Jag kan inte minnas senast jag var ute en onsdag? Förut var det en favoritkväll! NÄr jag kände mig spontan och drog ut bara för att det var onsdag. När jag var bakis i skolan på torsdagen men ändå kunde tänka;
Imorgon är det fredag -YES!
Nu känns det som om torsdag är nya onsdag, iaf för min del...
På torsdagar kan man nästan alltid fiska upp någon tillställning som bjuder på gratis bira - och då är det BRA SVÅRT att tacka nej. I ett sällskap som är oerhört festlystet är det svårt att motstå en sådan frestelse.
Förgylla vardagen och känna sig spontan, leva i nuet.
Vara en hedonist som skoningslöst unnar sig vad helst han känner för - aight Mats?

Det härliga med mina vänner är att vi är så bra på att hålla kontakten, ofta och mycket.
Vi har facebookgrupper, SMS'ar mycket och är väldigt beroende utav våra mobiler - och på så sätt alltid tillgängliga. En nyhet sprider sig på så vis mycket fort. Den når många och kan snabbt diskuteras och det dröjer inte länge innan personen som nosat upp/varit med om nyheten vet lika mycket som personer som inte varit på plats. Lite krydd här och där på vägen, men det hör till, det är hela tjusningen med en nyhet...

LIKE NIKE!!

Ett sådant exempel skedde igår/inatt...
Förra helgen gick alla jägarna lottlösa - ja det är sant...
Eller alla utom en, en mycket god vän. Denne hade ett "säkert kort" med vilket han fick älska.
Iallafall enligt utsago. Det skulle senare komma att visa sig att detta var falsk information.
Den gode vännen kom till fotbollsträningen och kommentarer som; Hur fan kunde du lyckas få ligga igår du som va så full? och "Hörde att du fick ligga din rackare!" fick han höra titt som tätt. Med ett litet "äsch det var väl inget leende" svarade denne nåt i stil med; "Hehe japp" på frågan om han hade fått älska.
Jag kan inte minnas exakt hur han uttryckte det, men han hävdade att han hade fått älska.
Så var det!
Och det var inte bara jag som kan ha missförstått det hela.
Denna vän hade ljugit oss rätt upp i ansiktet, ja det är sant...
Vi var flera stycken som var glada och avundsjuka för hans skull, och nu såhär i efterhand inser vi att vi varit glada/avundsjuka för hans lögn?

Hur jag vet att lögnaren ljög?
Jo det var nämligen så att kvinnan i fråga, kvinnan som skulle varit delaktig i akten enligt honom, kvinnan som han "älskade med". Hon var nämligen ute på krogen igår. Närmare bestämt på Stureplan, och denna lilla donna sprang på självaste Tolio. En man som inte drog sig från att konfrontera om historien var sann. Antingen hade han det på känn, eller så hoppade det bara ut en groda ut munnen på honom - MEN - Sanningen kom fram. Samlag hade inte skett under kvällen då det sagts att samlag skett.
Ålen hade istället övernattat hos den unga damen, tagit en promenad för att sedan baka lussebullar.
Om det är samlag för dig amigo - då kan jag nog få ligga med bra många tjejer!

Clean


RSS 2.0