Tisdawg at work.

Det här vädret börjat göra sitt alltså...
Jag vaknar upp lite halvfrussen, klär mig i något extrafult och extra mjukt för att likt en zombie marchera in i köket. Imorse var jag egentligen för trött för att äta frukost, men trycker i mig lite fil&flingor så man har några krafter på gymmet. Hade ju bra gärna legat kvar i sängen 2h till men det e nice å träna, framförallt efter. Så viktigt att bara ta sig dit lixom... Men jag är trött, riktigt trött!

Precis likadant igår hemma hos Olack. Utanför fönstret är det bäcksvart, vi har hela ligan haft en soft dag på stan. Varteftersom har allt fler anslutit till gruppen. Bara gled, chillade, snackade skit. Sen på kvällen var det träning, och som sagt - bäcksvart utanför Olacks fönster. Skitprogrammet Waterwörld rullade på televisionen och jag låg väldigt bra där jag låg i sängen. Olack såg också ut att ligga väldigt bra. Men träningen kallar - det e bara att ta sig dit så är det så skönt efteråt! Så lagom ambivalent pallrar vi oss dit. Det var en rolig träning. Det var bra tempo. Så även det passet var såhär i efterhand värt.

Levde riktigt rövarliv i helgen och betalade tillbaka lite skulder så kronorna har redan börjat knipa. Har iofs köpte 2 utav 5 julklappar så det är väl någorlunda. Lär ju trolla fram pengar så at tman kan fixa B-DAY gift till Hultan och rester  klapparrr. Facinerande hur mycket livet kretsar runt kulor ibland huh? Måste se till att bli förmögen snart, så att jag kan koppla av lite. För det lär jag ju bli...?

Nu har jag inte senaste Flash på den här skräpdatorn men vill ändå länka till SVTPLAYS nya serie KLUBBEN;
http://svtplay.se/t/169568/seriestart__klubben

Neil Wigart, Nathan Grossman och William Jacobsson mfl. Man blir RÄTT SÅ sommarsugen. Och det är kul att se vilka bekanta vänner som dyker upp lite härochvar.



Funderar på om det kanske inte e värt att bli P-lisa och åka segway hela dagarna och jävla med folk?

En finfin bakisdag.

Gårdagen bjöd på ett fantastiskt tryck!
Det började redan på jobbet, en alldeles strålande försäljningsdag i butiken och då blir man glad.
Detta följdes upp utav ett tokladdat förkrök på Korpmossevägen. Jag tror aldrig tidigare det varit så många vänner närvarande. Vad jag började ana var att det däremot kan vara svårt att komma in ca20st killar på någon klubb i Stockholm - om det inte är en gaybar... JAg&MAds däremot smet iväg på Maddes 20års kalas som var mycket nice mycket nice. Snittar och vin bjöds, och även lite ostar och öl. Helfestligt!
Festandet där höll på ett tag varpå vi begav oss till Underbron. Först lite trassel hit&dit men sen kom jag in på något vänster jag inte riktigt kan minnas :P
Det var rätt fresh faktischkt!



Idag så var vi några stycken som faktiskt höll oss till vad vi sa att vi skulle göra - vi gick och tog en baksibrunch på Scandic Malmen, och så fint den satt! Nån var för sliten, en anna sa att han skulle komma men dök inte upp :/ osv... Men vi som var där, vi kunde koppla av ordentligt och det var otrrrrrrrrrrrroligt mulligt!
Göra egna toasts, grädda våfflor, cesar sallad, cousoucssallad, fruktsallad, äggröra, korvar, tomat och mozarella sallad, kyckling klubbor, potatis, osv, osv... Det fanns allt möjligt och var hur smarrigt som helst! Så där satt vi i två timmar och mumsade och snackade skit. Heltrefligt. Om lördagkvällen som itne hade resulterat i några stora nyheter tyvärr. Inget riktigt spännande så. Några hade varit på Spybar och några på Magenta - ingen på Laroy för det hade varit fullt denna lönehelg till Tolios stora besvikelse. På Spybar hade "hälsogänget" varit och tagit några danssteg. Iaf Lisen&Herou hörde jag var på plats, Satoko likaså.

Efter brunchen tänkte vi gå på bio, men då det inte gick några höjdar filmer på passande tid så drog istället till Hökis. Där blev det snacks o julmust samt lite filmtajm! Jägarna & Drive, bara riktigt soft... Sen en saftig pizza på det framemot 7 tiden och att stå över träningen kändes faktiskt ganska givet. Väldigt skönt å bara dega heeela dagen.

Nu här klockan hunnit bli måndag så att säga och då vill  jag ge ett stort GRATTISS TILL DJ FUR! <3



Såg skymten utav snö idag faktiskt - hoppas den e här till julafton iaf...
Och pga. den här jävla "stormen Berit" kanske jag måste jobba imorgon på min lediga  dag, sjukt otaggat. Kollegan e nämligen fast i GBG :S Vore skräpigt.

Såg att Rammstein ska lira på Globen i februari - FETTT!? Nån som e på?



HAPPYSOCKS ROCKADE FETT

En flippad torsdag på Happy Socks!
Men vodka kranar och Kanon Ekologisk Vodka, en "barista" som festat med Bronques i Hampton och en del coolt folk toppat med en fresh Terry utställning var en utav de bättre tillställningarna som bjudits på sistone!!!
1664 Kronenburg i överflöd och gratis Happy Socks, eller gratis i utbyte utav foto - en bra deal.
Söp lite med fröken Kallur, aslätt! Drack duktigt! Hade förbanant kul, dansade shoottade lite till. Bara riktigt bra kväll och så JÄVLA GRATIS :)

På agendan stod Gina Tricot, Nöjesguiden, Rodeo och Happy Socks - jag var BARA på Happy Socks, ett val jag i efterhand är mycket nöjd med!

Jag tror Sara hade velat vara med <3

Nu är Mannelito hemma! Känns trevligt. den blivande civilekonomen gör bra ifrån sig i Örebro och verkar trivas fint där. "Mycket är sig likt här hemma, och det känns skönt på många sätt och vis" berättar han. Även om internskämten svänger fort och i våra kretsar så är väl i stort sätt varannat ord man säger ett internskämt...


Epicphoto i Manneslokal.
Lite Hökis över det hela...

Fredag blev Biofredag - mycket längesedan!
Criiib, Jag, Manne, Isak, Tolio, Mats, Ella, Fjelle (hoppas jag har glömt nån). Men När man är en så stor skara så är det ju inte meningen att man ska enas om en, det GÅR ju lixom inte. SÅ det blev 2st olika.
Jag&Cribb högg Maktens Män(rätt schysst) och de andra såg Contagion, vilken jag ochförsig tyckte var nice. Eliiot tyckte den var skräp - men han å andra sidan gillar Justin Bieber och Jersey Shore...
Just sayin'

Ikväll verkar det vara tokladdat. En lugn fredag och lönehelg.
DET KOMMER EXPLODERA! BIGBARRABOOOM!

Tog en sväng till Bolis med Manne. Just nu har jag en "trend" att bara köpa svensk öl på Bolaget. Måste ju tänkte på miljön. Närodlat är bra :) Sen blev det en Cesarsallad med Satoko på Rival. Rätt fresh! kanske inte värt 99:- men kanske också...? Har inte bestämt mig.
Just nu avnjuter jag en Pripps Pure och väntar på att middagen skall serveras. Nomnomnommm...

Holler at y'all LATER!


Innan Slusse dör...

Innan de förstör Slussen borde ni köpa den här boken. Den e bra, intressant, välskriven, djup, mellan varven svår, fin, ett samlarvärde - någonting man kommer vara nöjd med att ha i sin ägo när man blir äldre;

http://www.dokument.org/renderViewProduct.asp?p=shop&product=3010


SHAME



Verkar fet.

Jag kan berätta att Märta nu kommit hem från Argentina(iförrigår) och det gör väl dig SUPERGLAD Anton?
Annars kan jag meddela att vi har REA en hel del dojjor i butiken. Smygstartar lite...
Man kan ju inte sticka under stolen med att den ekonomiska krisen drabbas oss en aning - så kika in och dra nytta utav det ni <3

Löning imorgon känns RÄTT TAGGAT!?
Måste komma ihåg bara att det är samma lön som ska gå till julklappar(om man inte vill köpa de den 23/24 för man får lön 23 i dec).
Moby – The Right Thing

ÖNSKELISTA;

Inomhustofflor
Armbandsur
Brunchdejt
SF Presentkort
En flaska whiskey till framgångsrummet



första advent är på söndag...



THE WALL OF DEATH

THE WALL OF DEATH from benedict campbell on Vimeo.


skräpväder

Om man bara tittar ut genom fönstret och ska sätta en månad på vädret, då hade jag svarat oktober. Grådisigt, vidrigt duggregn och lite blåsigt. Att det är slutet utav november, att jag skall på Julbord nästa helg och att Julafton ligger 1dag och en månad bort känns fel.
Det känns konstigt, kladdigt, tråkigt... Var e snön? Iochförsig kan man ju hjälpa Julen lite på traven med Julsånger, glögg, adventsljusstakar, Julstjärnor. Men ännu har dessa Juligaatteraljer uteblivit i mitt hem...
Jag har dessutom jobbat för mycket för att ta mig tid att cruisea på stan och erhålla Julkänslan.

Jag gillar fan Julen, men inte om det ska vara sånt här väder, då känns det som om det är nån form utav skräpJul.


sweet.

Idag har jag haft fett med besök på jobbet - värsta nice ju!
Under lunchen tog jag en kaffe med Stjärtén, sen kom Omar på besök, tätt efter det Fjelle och Jesupac, medan de var här och hängde trillade Isseflipp in och när han lämnat - Fjelle&Jesupac var kvar längre - då kom Holisterboy och Tolio. Så man kan typ säga att halva min umgängeskrets har hälsat på mig idag. Astrevligt :D

Igår var Simmelight på Wiz Kaliffa med vänner, han sa att det var "nice som fan".
Mycket spelningar här i Nov, synd att jag är så dålig på att gå på konserter och hålla mig uppdaterad, ser det alltid nån dag efter...
Men SUPERTAGGAD PÅ FEIST på Circus i Mars. Måste ba hitta nån chillig att gå med...

De här jackorna - SUPREME x The North Face - är så jävla freshhasså!


Hade typ glömt den här rrrackarn: Shapeshifters – Pusher (Lifelike Remix)
cook nice.

Lite artister/musiktips om ni inte har nåt kul å lyssna på i höstmoerkrewt.
Trentmöller remixes
Data
Fred Falke
Ladytron
Fritz Kalkbrenner
A-Trak
Junior Boyz


Gästinlägg; Jag mår bra!"

Kära läsare, det var längesen jag fick vara en del av denna blogg, men nu är jag tillbaka för att skriva ett gästinlägg. Fornicators har blivit ren nöjesläsning. Från att mest ha handlat om de två vännernas trötta liv och deras odrägliga äventyr handlar det nu mer om vad det borde handla om – kvinnor, sprit och knark eller rättare sagt om skvaller. Sånt man vill se och läsa om. Precis som det var när våra Fornicators började en gång i tiden.

 

Det finns så mycket att skriva om men ska försöka hålla mig till temat fylla och mus.

 

Alla grabbar i vårat umgänge, främst ortenborna har börjat lägga större vikt och betydelse i att hävda sig. Man vill stolt briljera efter en helg. Berätta hur full man var eller vilken snygg tjej man fick rulla runt med i sänghalmen, och i mina ögon är det underbart. Vi har gemensamma mål, jagar tillsammans och badar i varandras lycka. Precis som livet ska vara i vår ålder - det ska lekas och vara totalt oseriöst.

Helgen har varit mycket lyckad och det sägs att grabbarna i vanlig anda ägnade en kväll på Laroy, eller som en god vän till mig kallade det ”bordellen”. Det är nästan så att man kan känna fuktigheten hos de unga kvinnorna när man kliver in i den trånga lilla men ack så välfyllda lokalen. Mmmmm!!! En utmärkt plats för att en helkväll ska bli lyckad och innehålla allt det där man vill åt, det vill säga;

 

-VÄNNER

 

-FYLLA

 

-SLIRIG MUS

 

Nu kanske många av er läsare (främst tjejer) kommer undra vilken tönt som skrivit detta, men låt mig bara försäkra er om att det kan vara i stort sett vem som helst, bara det är en han, mellan 18-24 år, gilla alkohol, singel och kåt. Hmm, inte riktigt vilken kille alltså? ... men typ.

 

Rykten går också att denna lördag kommer bli storartad, så vitt jag vet kommer iaf alla fotbollskillar ta det lugnt på fredagen och alla köra all in på lördagen denna löningshelg. Rykten säger också att Skräpmusjagaren Nr.1 kommer plocka på sig två pinnar denna helg, då han måste ta sig ur sin depression efter flera mer eller mindre misslyckade helger i rad. Jag tror på dig min vän, och jag skall stå vid din sida under helgen både för att wingmanna och förhoppningsvis kunna haffa ngn själv. För även hur dålig man än själv är gällande möss så kan man alltid hjälpa en annan till en erövring.

 

Vad tror den här killen som skriver om sig själv egentligen?


Ingenting om jag ska vara helt ärlig... Jag är egentligen en jävligt trött och färglös person, MEN jag är lycklig, jag mår bra just nu och det är väl det viktigaste? Sprit, kvinnor och kanske en liten drog har räddat oss från den bittra vardagen och kanske sker detta på någon annans bekostnad, men i denna tid, i denna ålder handlar det mesta om ditt välmående, sålänge man är lojal och schysst mot sina närmsta, familj och vänner. Alla andra tänker ändå bara på sig själva också.

Ciao!


säga vad man vill om november...

...men en sak är säker, hemmafester gungar flitigt.
Vi hade Satokos härliga båtfest - förbannat fin båt, gårdagen bjöd på gratis öl(typ 10 killar och ca 40 damer) i en gemytlig vinkällare inne i Gamla Stan. GRATIS ÖL! När hände det sist?(och då tänker jag inte på Nöjesguiden bjuder på1 gratis Budweiser på smygläsningen på kåkek *yey*) Och det var inte bara gratis öl, värdinnorna kunde även erbjuda jägermeister, gin&tonic, vin osv. Inget dåligt utbud. Och det var ingen skräpöl heller! Fick mig ett gott skratt när Mille kommer fram och säger - Varför bjuder de på sån här öl? Den kostar ju föfan 20kr på systemet!?
Ölet var Indian Pale Ale. Men för mig som inte är mycket av en Ale kille fanns det självklart annat öl. Dricka för att bli full gör jag helst på ljus lager. I den kategorin erbjöds Peroni - den trevlige italienaren, Heiniken - the classic, men vi hade även en annan goding, något tyngre och inte en ljus lager, en av englands skönaste gentleöl, Newcastle Brown Ale - med smak utav smörkola. Som slinker ner sådär krämigt härligt. Den lilla jamikanen var ju givetvis också där och lattjade med smaklökarna. Med sin säregna flaska sticker Red Stripe ut på ett lite bohemiskt skojjigt vis och gör att man inte kan motstå en liten rackare. Hipsterölen fanns ju såklart, jävla Pistonhead. Och som sagt, för att sen tagga till lite extra så sänkte  vi några snabba jägerjärn. Nomnomnommm!
Jag lyfter på hatten och tackar hjärtligt damer - det var en förbannat bra tillställning. Den fyllde många viktiga festkriterier;
- MAN FICK RÖKA INOMHUS
- MAN FICK HA SKORNA PÅ SIG INOMHUS
- POLISEN KOM
Som jag sa till chefen - med Östra Real tjejer och gymnaster var det lika bra att man begav sig medan man kunde hålla fingrarna i styr. Hehe.
Borgetti hade trivits som handen i handsken.
Sara var ON FIRE!
Har en film där du e RÄTT full sugar. HA! It's a keeper.

Dagen innan dvs. i fredags var jag på en treflig middag hemma hos Miniman, Kungen utav Husarö. En trevligt middag och sedan följde hemmapärla hos Abbe. Undertecknat har nog inte varit så APRAK på länge. Ingen trevlig syn och gamnacken var på plats. Vinglar hemmåt med fel skor, när svartfest i hamnen nämns - ett givet val för en 20årig fyllskalle som aldrig vill gå hem, aldrig vill att det ska ta slut, i tron om att man är odödlig och i hopp om att morgondagen inte kommer att påverkas utav utebliven sömn och för mycket alkohol. Dumsnut.
En kool tillställning som jag såhär i efterhand kan önska att jag var något nyktrare på...

Nästa helg väntar ännu en hemma fest. Mårtensson firar 20, bra då slipper man planera lönehelgen som jag VET att musjägarna kommer avnjuta på LAROY.



Fett att hänga med Viktor P.
Cleankille som jag LÄR ta upp kontakten mer med kommande helger.

HELVETE VAD GODA MAX HAMBURAGRES POMMES MED SMÄLT OST OCH JALAPEnOS ÄR!
HELT MAD!

Hörde att du fick ligga med henne mannen, härligt! Du som var så besviken på dig själv förra helgen. Men nu tog du tag i saken och löste det. Nice.

Jag tror väl inte att något undgått Konas lätta runtringning på Lördags morgonen då Miniman varit ute och slirat och gjort sin far oerhört orolig då han inte sov hemma fast han sagt så.
Jag informerade hon nöjdt att han bara varit hos Nike. :)


cool

Meggs for Endeavor from Endeavor Snowboard Design on Vimeo.


Snart flyr de...

Nu är det inte lång tid kvar till Omar sticker ner till Nepal och Indien och ska spendera ännu en vinter utomlands - förstår att han har mersmak. Olack är likadan, inte många dagar har gått sen sommaren tog slut utan att han har nämnt ordet "engångsbiljett till Bangkok". Tolio&Simon E är redo att dra till LA och leva highlife. Criib skulle dra en månad till Helsingborg, men kom på att han inte kunde vara ifrån sitt CROSSFIT gym mer än i en vecka - vilket betyder att han bara åker ner till helsingborg i en vecka... Lite kul att de både BrommaCriib och BrommaTulda blivit sådana gymfreaks - har det något med bromma att göra måntro?
Själv är man ju bara en gymwannabe med lite för mycket fläsk över jeanskanten.

Rebecca & Fiona – I Love You, Man


Idag börjar fysen med ASP. Får se vad det betyder
Igår var det lite häng på Diset. Sverigematchen var inte speciellt fantastisk. Men lite häng på Disete ju gött.
Dock ingen bira för min del *svenne*

Isuck e så FLASH så att han har skaffat sig en coachlur - det är inte dumt!
Visste ni att när Anton G blir framgångsrik ska han sitta på en vattenscooter och spotta på oss - han bajsar dessutom på strandvägen. Han e kingen.


Här har han fastnat på mode bloggaren "theheritage" hemsida.
Inte dumt Djemba.

Klippte en soft hälsotalrik med Tolio på ett av favvoställena här på Söder - Sini Organik. Lite medelhavs/libanese käk. Man blir duktigt mätt asså. Satsar på att bli stammis så att de kan dra en "Heeejj Christåfferr!". Men än så det är ju ny personal varje gång typ :S Kefft...

Olack du skulle haffat henne.


Årets man enligt modemagasinet GQ.

En fartfylld helg med en hel del fylla och knull - i vanlig ordning da?

Jasmine 20 - grattis!
Skulle vara lite "skön" och spruta champagne och gjorde festvärden flyförbannad. *moget*

Är ett gammalt par påväg att återförenas?
Har sök kvällskurs i grafiskdesign till våren.
Fotbollsträningen här börjat och OLACK börjar snacka om att ära nyttig!?
Var är vi påväg?

Tråkig att Hedencorona inte ville spänna på sin polare i helgen(fast hon har väl säkert flera)
YESYYESYESSS! Simon J söp ner sig så duktig att han missade sitt flyg hem från London där han spenderade helgen. Men en eloge till att du lyckades ta dig till flygplatsen!

Vickan har blivit Bring slav, Fjelkman viker lakan på Hemtex och Rasmus dricker öl.
Vi hörs!


Gallerian bjuder

Under en längre period har jg varit väldigt bestämd med att - Fredag, då chillar jag bara - och den tanken står jag fast vid. MEN det utesluter inte att jag super ner mig på TORSDAGEN. Wöööwwww!!" Mads, Tolio, Isuck å Alibaaba - ett bra jävla GANG - drar till det "nya" WOKHAUZ, vafan har hänt lixom. Man har kickat ut gamla hederliga Gamesworkshop och gjort nån jävla wannabeklubb??? Men å andra sidan, vad FAN kan man ställa för krav på WOKHOUSE, fast ändå lite som Isuck sa; Här drack jag några av mina första öl som 18åring...

Vare sig vi gillar det eller inte är det fakta.

Josefsson&Co gled in och var taggade på gratis spånk. Grassi den äldre hade styrt upp det fint ska ni veta. Drink biljetter OCH!!! Gamingbiljetter - Isak mår bra. Stekiga middagsbrickor med ost, lax, skagenröra, potatissallad unt rostbiff. Göttigt. Sen blev det vin, vin, vin! De Hade inget kranvatten så man KUnDe INtE köra varannan vatten - amen då så! FYU - fukk yoself Up!
Mycket dans å förbannat kyl. Tack Mads, tack Torsdag - slirigt med kneg, Alibaba skolka :)


kept U waiting for too long...

Vet inte riktigt varför... Varit mycket hett och man vill väl sammanställa allt på enoch samma gång kanske.

Peaches – Talk To Me

På fredagen började med ett kalas för Fjelkingen! Han firades med ett fotoalbum som innehöll handplockade bilder under hans liv tillbaka till 2008. De bjöds på öl, vin och lite päronkonjak - och en helsmarrig paella. Hela Husarö var på plats, och allt var som det skulle. Det var tom. ett tillfälle där alla incest vänner stämde upp i kör. Haha förbannat LÄTT! På fyllan kom jag fram till Anton och frågade; Är han här? Assar? Är han här? Ja, svarade Anton, låt mig presentera dig. OCh först stod Anton och (fylle)snackade med sin Farfar innan jag blev presenterad - och visst tog jag i den helga handen allt! Sen blev vi berusade, klädde ut oss, tom sminkade oss! Det var ju Halloweenfest! Innan gick snackat om huruvida "man skulle kunna haffa" då de flesta kände de flesta - det skulle visa sig att det inte var något som helst problem. Vi hade de två gamla turtur duvorna som han stånka på varandra innan den ena av de deckade på soffan. Tror det var välbehövligt - för båda iofs - men framförallt för damen som varit aningen argsint under festensgång. De största musjägarna lyckades också håva in vad de kom för! En av de begav sig till fruängen, för att få en nyckel, som ledde till en lägenhet i midsommarkransen - vad gör man inte för lite MUS!? Medan hans ständigt trogne kompanjon smattrade på en storbystad Blondie i festvärdenshem, inga konstigheter där inte. Kul var också att en homiee tvånglade upp en tjej på muggen, för att senare se henne hångla med en annan. DONT HATE THE PLAYER. Innan detta hände ska han tydligen ha fått en moralkaka om att han bara "vill haffa brudar och knulla de". Och det kom från rätt ängel? Hahah. Sen var det ganska kul också att de som låg och kelade aldrig pippade, fast jag och en vän var elt säkra på det - när jag sedan skulle konfrontera damen dagen efter så berättade hon att så var inte fallet. "Han lämnade mig. Han sa; DU ger ju ändå inget! Och så gick han..." Vilket charmtroll va? Hahah.



I övrigt kände jag att det var aningen grisigare än vanligt. Öl på golvet, mer öl över huvudtaget. Är vi så uppspännda till vardags att vi allesammans super till ÄNNU LITE MERA när det för engångsskull är hemmapärla igen? Eller är det för att man ska slippa skämmas över sin utklädnad? Eller är det för att alkohol är det ända vi med nöje kan spendera pengar på från våra tomma plånböcker?

LISENSFESTER ÄR ALLTID NICE det måste man ju medge, grisiga eller inte - men alltid NICE!

Fnask

Idag stänger Bolaget 3 o'clock - Sara ljög, tydligen inte sant - den får man inte glömma, speciellt inte om man ska på maskerad ikväll. Och hoppas Antons päron varit ute i god tid så att inte bärtsen inte hinner inskaffas vore ju lite white.

Både Lisen och Sara gnäller om att "ni får inte bli för fulla hemma hos Anton innan" och "ni kommer typ inte ens komma för ni e för packade, blblabla" vad e det för trams!? Och FÖR fulla? Pyttsan. Vi är stora starka män - vi ska supa mycket. Örrgghhh, MAT BIRA KViNNOR WEED. Rarggghh!?"

Fornisvinig.


Höstlov?

Ytterligare en kväll med FIFA denna gång hos Elliot. 3vs2 and its ON! Tydligen så var Isak bäst och Anton sämst - om man ska tro Isak...

Hade det varit för två år sedan hade man haft ett litet härligt höstlov nu. Lite spontana höstlovsfester eller bara hänga hela dagarna med polarna dagar. Iofs är jag nöjd att jag har mitt kneg nu, inga "läxor över lovet" eller veta att nåt saftigt prov ligger och lurpassar så fort lovet är över - FUCKTHaT!?"

Utan läxor och Med inkomst - jag ska inte klaga.

Imorgon så flyttar Simmelight in hos Tolio och snart släpper han sin egna blogg - lastnightwithtolio.blogg.se
Isak har ingen hemnyckel till Åsen, men hans visit där är snart över :( Tack för att jag fick bo lite där och de mulliga förfesterna!

Jag funderar faktiskt på att gå på Nöjesguidens smygläsning imorgon? Kanske vore något. Och så fyller ju Mads år?
VARNING FÖR YOUNGSTERS SOM VILL DRICKA GRATIS!!!

Sealife har utförsäljning vid Gärdet och somsagt, imorgon drar adidas igång!


Tisdag - arbetsvecka2

Klockan 07;45 drar den ganska trevliga alarmsignalen Timba igång. En lite lätt samba influerad start på dagen är inte dumt? Upp 07;45 när jag börjar 11;00 - för att hinna med en morgonsväng på Friskis. Nice!

Igår var jag ledig så jag å tjejen började kika på The Wire och på kvällskvisten gled jag över till Fjelkman för lite 2on2 FIFA12. Det var fan askul!
Börjar fundera på vad man ska ge Fjelkman i födelsedagspresent, killen blir ju 20 på freitag. MEN jag tror Mads är ganska nöjd med att fylla 20 redan på torsdagen. Ska köpa buffalos åt de båda tror jag...

Sen ere fackingHELLoVin party på fredag åxå. Fett jag ska klä ut mig ordentligt!? Kan inte minnas sist man fick spexxa...? N Me like!

Detta inlägget är skrivet från min iPhone 4$ som chef. Ha ha ha!!

OVER n OUT!


INKED TV


RSS 2.0