GE MIG SÖNDAG

 

F12 kort, gratis event och skitväder.

Torsdagseventet står som spön i backen.
Ett vårtecken helt klart.
Regnet och plusgraderna i kombination gör sig av med de sista snöhögarna.
 
Syrran har fått en F12 kort men inte jag... :(
 


Måste börja fiska efter sån där shiiet.
Alltid trevligt att slippa inträdet.
Jonte skämde bort mig förra sommaren med sitt +5 kort.
Syrrans polare står för Tisdagsklubben - hur ofta man nu kommer gå ut på tisdagar...
En anna har ju korpen då :)
Och frökan Hamilton ska tydligen stå för musiken på fredagar.
INTE ILLA!
 
På torsdag fyller Ollmar år och som av en slump är det flertalet gratis evenemang då:
http://www.facebook.com/events/472552009483146/
http://www.facebook.com/events/240178202789056/
 
Men själv så ska jag löneförhandla på fredagmorgon så det blir inget kalas för mig.
 

 
Mina fotbollsgrabbar kryssade mot Vasa i p15 Elit 2-2.
Kusinen, 10'an och Kaptenen gjorde båda målen.
 
Nu på måndag kommer ortens Asian girls hem igen.
 
Tolio den stackaren åkte in på SÖS?
 
 

Riktigt skön hemsida

Gästbloggen drog upp besökarna ganska markant.
It's all about being GROOOVY.
 
 
Spana in den här sköna hälsokost sidan, men en thugtouch:
http://thugkitchen.com/
 
 
 
Bio mä Linn imorgon.
Lisen på Lördag <3
P15 hemmapremiär på Söndag mot Vasa.
Betalat Korpen avgiften - YES!
Något Korplag som vill lira träningsmatch?
SPRING IS COMING.

Gästblogg - Boysen, Droger & Damer.

Efter ett löfte om ett gästblogginlägg för ungefär ett halvår sedan tar jag mig nu i kragen och tar mig an äran att få bidra till fornicators! Jag har svårt att sätta fingret på var jag ska börja, men klart för mig är iaf att jag tänker skriva om boysen, droger och damer. De viktiga sakerna i livet med andra ord.

    Den första tanken som slår mig när jag skriver det här inläggets tre ledord är att vi inte längre är ett gäng kåta och festsugna valpar som vi så länge var. Det är mycket som har förändrats de senaste åren, numera är det många som kilar stadig, ännu fler som lyckats skaffa egen lya och alla har en mer eller mindre stadig inkomst...som vi iof fortfarande bränner på skit... Men det är mer som gör att jag upplever oss som ett äldre grabbgäng än tidigare. Det har att göra med att det bränns ännu mer pengar när vi går ut, att drogerna har blivit vanligare och kanske främst för att vi blivit ännu grisigare samtidigt som de moraliska gränserna suddas ut allt mer. För ett par år sedan hade jag aldrig gissat att man ena dan ska dra en lina och jaga småmöss för att nästa glida hem till nån form av flickvän. Jag skriver någon form av flickvän för att hon inte är min flickvän. men typ ändå. Jag gillar henne men jag gillar ännu mer att vara singel. När vi ändå är inne på ämnet måste jag säga att jag saknar hetsen att få ligga, att gå ut bara för att försöka få hemsläp, att vara sjukt nöjd när det gick hem och så jävla bitter när man däckade ensam i en soffa efter en tröstjoint. Kanske har det att göra med att vi får doppa regelbundet iaf? Tråkigt är det oavsett anledning, musjakten var något som alltid förde oss samman.

Tillbaka till verkligheten. Våren är på gång, MULLIGT, det betyder att det mycket trevliga och saknade uteserveringshänget kommer tillbaka och att vi snart får se vackra nakna ben på stan igen. Appropå vackra ben så fick jag för ett tag sedan äran att för första gången träffa, på den här bloggen så omtalade; Hultan. Tajt & tung - bra kombo. Jag bad Q styra upp en fylla med henne men än har det inte blivit av... Vi måste bli bättre på att winga varandra! Så många flickvänner och jag har inte träffat en enda av deras kompisar! Jag är iof precis lika dålig wingman själv...
    En annan väldigt trevlig sak som händer just nu är Champions League! Där har vi verkligen något som för grabbarna samman. Och vad är mulligare är att kolla toppfotboll med grabbarna, lite lagom hög och med en kall i handen? 

Vad finns mer att säga? Jag ser fram emot sommaren och utlovar en legendarisk grillfest. Om flickvännernas kompisar och Hultan blir meddragna det vill säga. Slutligen bjuder jag på en liten mysig bild som en kollega precis mailade. Ibland är det riktigt soft att jobba.


LONG TIME NO BLOG.

Sorry LADS.
Hur skulle det smaka med en gästblogg som plåster på såren?
Inom kort. 
 
Kram.

RSS 2.0